text Vítajte na našej web stránke MO SRZ Čierna nad Tisou.Adresa-Dukelských hrdinov 139, Čierna nad Tisou, Slovenská republika, 076 43.E-mail mosrzcnt@post.sk Dôležité tel.čísla Hlavný Hospodár MO SRZ Peter TOMORI - 056/6350972, vedúci Rybárskej stráže Zoltán BATTYÁNYI - 0915 425512, 0903 857240
aktualizované: 17.03.2024 18:49:56

MO SRZ     ČIERNA NAD TISOU

6. ročník - rok 2013

 

V mene Výboru MO SRZ

by som sa rád poďakoval všetkým účastníkom

6.ročníka súťaže vo varení Halászlé.

        V  žiadnom prípade nie s poľutovaním hodnotím nízku účasť na našej spoločnej akcii so spoluorganizátormi - mestom Čierna nad Tisou v zastúpení primátorkou mesta Ing. Marty Vozárikovej a MPS s.r.o. Čierna nad Tisou v zastúpení riaditeľa spoločnosti Ing.Petra Brázdu, ale bolo nám všetkým cťou privítať Vás, v takýto krásny víkendoví deň u nás v meste Čierna nad Tisou.

Samozrejme nevýhodou všetkých družstiev, je samotné hodnotenie pripravovaných jedál, podľa môjho subjektívneho názoru, každé Halászlé bolo samou seba výnimočné, či už z pohľadu pripravovaného množstva rýb, korenín alebo samotného procesu prípravy tohto výnimočného pokrmu. Nevynímajúc kolektívu prácu družstva, dobrú náladu a húževnatosť, ktorú ste nasadili všetci z Vás. Ale je potrebné pochopiť aj hodnotiacu komisiu, že je naozaj ťažké určiť to najlepšie Halászlé. Všetky ponuky boli skvelé, chutné a očiam lahodné, ale predsa jedno bolo sebou samé tak trochu výnimočné. Prečo ? V momente ochutnávok jazyk a chuťové bunky hodnotiacej komisie tak o tom rozhodlo.

        Samozrejme sa musíme poďakovať a ctíme si účasť družstiev, ktorí sa zúčastňujú pravidelne na každom ročníku a medzi ne jednoznačne patria družstvá : LACI ( Ladislav Kišš a Ladislav Bajnok ), Péterek ( Székely Péter s rodinou a Jarecsni Péter s rodinou ), Junior ( Robert Tajty s rodinou ), PCPK ( Viktor Palko s rodinou, Koči Pali s rodinou a Marián Tesař s rodinou ), Putyuli ( Peter Szucs s rodinou ), rodina Kováčová ( Ján Kováč s rodinou )  a vítame nových prívržencov našich spoločných akcii ako je družstvo Mladých rybárov - Ifju horgász csoportya ( István Mikulás a jeho deti z krúžku mladých rybárov pri MO SRZ Kr.Ch. aj spoločne s rodinou ).

        Príjemní ľudia, skvelá atmosféra, podľa mňa aj príprava a obsluha bola na celkom slušnej úrovni už len dopĺňalo krásny sobotňajší deň.

Samozrejme ĎAKUJEME členom Výboru MO ako P.Matis, P.Tomori, Z.Battyányi, L.Babiak, K.Šanta, J.Tancsák , členom Rybárskej stráže pri MO : K.Kázsmer a ktorí sa podieľali na príprave akým koľvek spôsobom, na záver nevynímajúc si ctíme aj našich návštevníkov tohto podujatia.
 
Ďakujeme aj sponzorom podujatia Ing.Palko Viktor  - Dukát, ktorý obohatil prvú cenu a súdok piva a nemenovanému občanovi-návštevníkovi a hosťovi podujatia, ktorý nám venoval darček pre najmladšieho účastníka súťaže a jeho najstaršieho člena rodiny, ktorú vyhrala rodina Kováčová a taktiež darček pre najstaršieho kuchára súťaže, ktorý vyhral pán Salaba Štefan@Mikuláš.
 

Samozrejme musíme podotknúť a vyzdvihnúť finančnú podporu z rozpočtu mesta a tým generálnemu partnerovi našej akcie

"Mestu Čierna nad Tisou".

 

 

 

 

Týmto ĎAKUJEME.

 

Kalendář weblight.cz TOPlist

Denný čas lovu rýb . . . . . Na kaprových vodách Január - Február od 07:00 do 17:00 hod. ................ Marec - Apríl od 05.00 do 21.00 hod. ........... Máj - Jún od 04.00 do 24.00 hod. ............... Júl - August - September - Október od 00.00 do 24.00 hod. ...................... November - December od 07.00 do 20.00 hod. . . .
Google